Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Linnea - 21 juni 2011 14:08

Jag hår fått lite ångest över förlossningen, jag har sen jag blivit gravid tänkt att det är något tvunget och att jag tar det när det kommer men nu tänker jag massor på hur det kommer kännas, hur ont det kommer att göra mm.

Och vad jag vill ha för smärtlindrande, innan har jag tänkt att jag vill ha allt man kan få :-P Men nu har jag läst på lite och om man tar epidural så kan det sakta upp allt och man kan spricka mer så då känns det som jag inte vill ha den utan att jag tränar som en galning på profylaxen och sen bara kör med lustgas, för det har jag provat och det funkar bra på mig :-P

Linda sa att man kan ju få prata med en aurora om man är rädd för att föda och jag ska ju till bm imorn så kan ju ta upp det..

Niclas tycker att det går jätte sakta men jag tycker att tiden rinner iväg och snart ska vi ha barn, så känns som man måste ta tag i detta nu så man är redo.

Vet inte om jag fick någon slags värk eller om livmodern krampa eller något igår men fan va ont det gjorde! Kunde inte andas, men det varade bara några sekunder.

Sen på kvällen hade jag jätte ont i högersida av magen, och då försökte jag andas lugnt och det funka men fan va ont jag hade :-( Kanske den sparkade mot revbenen men det kändes inte som det. Men det gick över efter 10 min som tur var.

Kram

Linnea

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards